2014. március 30., vasárnap

A kezdetek...

Üdvözlünk mindenkit az újonnan induló Youtube Marketing Blogunkon. Kreatív vagy? Videózol? Esetleg meg is osztod alkotásaid a legnépszerűbb videós oldalon? Miért ne keresnél vele egy kis zsebpénzt?

Hidd el nekünk, nem is olyan nagy ördöngősség. Tarts velünk most induló cikksorozatunkban, és megmutatjuk mit, s hogyan.
Haladó Youtubbereknek is érdemes lehet követni a cikkeket. Csatornánk fejlesztése, javítgatása, a keresőoptimalizálás egy végtelen folyamat. Sosem lehetünk elégedettek a jelenlegi helyzettel. Mindig lehet még egy picit javítani.
Felmerülhet a kérdés, hogy kik vagyunk, miért osztjuk meg veletek a tapasztalatainkat, és hogy egyáltalán miért is higgyetek nekünk...
Hogy kik vagyunk? Az egyelőre maradjon titok. :) Majd ha egy szintel feljebb lépünk, talán ez is kiderül.
Négy éve foglalkozunk youtube marketingel, felfuttattunk már jópár csatornát, és nem kevés pénzt kerestünk vele.
Igen, igen! Mikor belekezdtünk, nekünk is ez volt az első kérdés, ami megfogalmazódott a fejünkben, ami most neked is. "Mégis mennyit?"
Konkrét összegeket sajnos nem írhatunk (a későbbiekben az is kiderül, hogy miért), de legyen elég annyi, hogy ha nem lenne állásunk, akkor is vígan megélnénk belőle. Jól hangzik? Érdemes lesz velünk tartani? :)
És az utolsó megválaszolatlan kérdés: Miért is osztjuk meg veletek a tapasztalatainkat? Egyszerű...
Mikor elkezdtük ezt az egészet, a sötétben tapogatóztunk. A neten rengeteg leírás, cikk található a témában, de sajnos egyik sem teljesen átfogó. Ezer meg egy helyről kellett összeszedni az információkat. Nem volt kis munka, évekig tanultuk, évekig kutattuk, és még most is folyamatosan tanulunk.
Ezért szeretnénk megkönnyíteni egy kicsit a Ti dolgotokat. Átfogó képet festeni az egész youtube marketing világról. Nagy fába vágtuk a fejszénket. Hogy mennyire sikerül, azt majd Ti megmondjátok.
Tartsatok velünk, nemsokára jön az első cikk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése